עכשיו חזרתי מהשוק עם כיכר לחם מלא של טלר (בימי שישי אחרי 1500 יש 50% הנחה- שווה!) וגבינת ברי מחנות (בוטיק?) הגבינות הטובה בארץ (לדעתי) באשר גבינות
ובגלל זה חשבתי לשתף אתכם קצת במה שאנחנו קוראים לו "ארוחות שוק" אצלנו בבית ארוחת שוק זו ארוחה שבסיסה הוא לחם טוב ומסביב כל מיני דברים טובים שאפשר לשים עליו. הנה 2 דוגמאות:
זו לדוגמא ארוחה שכללה לחם אגוזים חצי מלא של טלר, גבינת עיזים מעולה משמאל, פקורינו מימין, ועוד גבינה במרכז שאני לא זוכרת. בנוסף יש שם כדורי לבנה מחוות הבופאלו בביצרון וסלמון כבוש שאני הכנתי. יחד עם בקבוק יין לבן זו הייתה ארוחת ערב מענגת במיוחד
עוד דוגמא לארוחת שישי בצהריים קלילה שהייתה לנו לא מזמן
אבוקדו, בגט מטלר, גבינת ברי מבאשר כמובן, אם אני לא טועה גבינת העיזים היא סנט מור, סלמון כבוש, פלפלים קלויים (הוכן מספר המתכונים של אורנה ואלה) ולימון כבוש שאבא מכין
בקיצור, תמיד טוב שיש במקרר דליקטסים כי בזכותם קל להרכיב ארוחות "פיקניק" שכאלו
ותודה לשוק מחנה יהודה!


אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה